Recensies

Graag beveel ik je aan als Allround Conditie/Hersteltrainer, Medical Personal Trainer en Specialist Fysieke Trainer Voetbal. Niet voor niets ben je regelmatig mijn collega-docent binnen mijn opleidingen (IIT).
Je hebt bewezen, dat je zowel theoretisch als praktisch van grote waarde bent. Ik ben er zeker van, dat je zowel binnen de sportwereld als op ADL niveau het druk gaat krijgen.

Daarnaast heb jij je toegelegd op de ontwikkeling van een betaalbare elektronische tijd. Je bent eveneens zeer bedreven in het meten van conditie middels hartslagregistratie.

Ik wens je veel succes en we houden contact.

Toine van de Goolberg

Conditie / hersteltrainer. Docent actieve revalidatie, ITT - november 2016

Toen ik vorig jaar oktober met de wandelmarathon op het strand bij Zoutelande aankwam dacht ik: dit dus nooit meer! Pesteind lopen, 9 uur lang, mede omdat mijn loopgezellin met erg laag tempo op de 10 km al was uitgevallen.

Bij het passeren van de finish in Zoutelande zag ik dat toch weer anders; volgend jaar ga ik hem wel rennen! Dat scheelt in elk geval 3 uur in tijd. Dit natuurlijk iets te hard tegen vrienden en bekenden geroepen, dus me op 1 januari braaf ingeschreven voor mijn eerste echte marathon – en best een pittige.

Eduard bood aan om me in 9 maanden verantwoord klaar te stomen voor de marathon. Een toptijd zou er niet inzitten, maar de marathon moest zonder blessures en pijntjes te halen zijn. Hij bracht me ook in contact met een verslaggever van de PZC die een artikel wilde schrijven over een echte niet-hardloper die de marathon wilde gaan lopen. Twijfelachtige eer: ik bleek perfect.

Lees hier het hele verhaal van Henk.

Henk Geelhoed

hardloper - november 2016

Onderstaande clubs hebben gebruik gemaakt van of maken gebruik van mijn expertise.